Contactar

Ens trobem a: Plaça Pep Ventura, local 6 (cantonada amb carrer Sallés)
08172 Sant Cugat del Vallès. Barcelona.

Per demanar hora o informació truqui'ns al telèfon 93 250 58 35 o també pot fer servir el nostre formulari de contacte. Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:30.

Sus datos personales se incluirán en nuestro fichero automatizado, de conformidad con lo expuesto por la Ley Orgánica de Protección de Datos de carácter personal, a fin y efecto, de poder servirles la información que nos soliciten a través de esta vía.

Si  lo desea, podrá ejercer su derecho de acceso, rectificación, cancelación y oposición al tratamiento de datos, comunicándolo a la dirección recepcio@origensalut.com  o bien la dirección postal ORIGEN SALUT, S.C.P., C/ Escaletes, 11-15, Local 6, Sant Cugat del Vallès, 08172 - Barcelona.

Les seves dades personals s'inclouran en el nostre fitxer automatitzat, de conformitat amb l'exposat per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, a fi i efecte, de poder servir-los la informació que ens sol·licitin a través d'aquesta via.

Si ho desitja, podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades, comunicant-ho a l'adreça recepcio@origensalut.com  o bé l'adreça postal ORIGEN SALUT, SCP, C / Escaletes, 11-15, Local 6 , Sant Cugat del Vallès, 08172 - Barcelona.

Envia un correu. Tots els camps són obligatoris.